در روز 17 فوریه 2010، شرکت Nintex، محصول جدید خود را در همایش MVP مایکروسافت، رونمایی کرد، همانطور که همکار گرامی من آقای رفعتی در وبلاگ خود اشاره نموده اند، Nintex برای شما طراحی فرآیندهای کاری در سازمان را به آسانی و سهولت را فراهم می سازد، نسخه ی 2007 این محصول برروی SharePoint نصب می شود و به آسانی Drag And Drop شما می توانید از Action های مختلف این محصول در جهت پیاده سازی فرآیندهای کاری خود استفاده نمایید.
حال در سال 2010، این شرکت محصول جدید خود را برای Project Server 2010 نیز ارائه نموده است، تفاوت مهم Project Server 2007 با نسخه ی 2010 این محصول، طراحی گردش های کاری متنوع همچون SharePoint می باشد، در نسخه ی قبلی با جریان های کاری، مشکلاتی وجود داشت که در نسخه ی جدید علاوه بر صدها امکان جدید Project Server 2010، مایکروسافت بخش طراحی گردش کارها را همانند SharePoint آسان و سهل نموده است.
با این محصول، شما می توانید ارتباط کاملا یکپارچه بین سایت های SharePoint و Project Server برقرار نمایید و کاربران با دانش کامپیوتری کم هم نیز می توانند این ارتباط و گردش کار را طراحی و پیاده سازی نمایند.
در یک کلام با Nintex ، طراحی، استقرار، پیاده سازی و یکپارچه سازی با نرم افزارهای مختلف به آسانی انجام می پذیرد، بعضی از قابلیت های نسخه ی 2010 این محصول به شرح زیر می باشد:
- طراحی فرآیندها و گردش های کاری بدون نیاز به برنامه نویسی های پیشرفته
- طراحی گردش های کاری از داخل محیط Project Web Access
- کاربران می توانند هر نوع گردش کار طراحی شده را با هر نوع Type از انواع پروژه ها در Project Server متصل نمایند و چرخه ی حیات پروژه را از مراحل ابتدایی تا انتهایی کنترل نمایند.
- قابلیت Track کردن وضعیت گردش کار طراحی شده در Project Server 2010
- بیش از 80 Action مختلف جهت طراحی فرآیندهای کاری و ارتباط یکپارچه با Business System هایی هم چون، Web Service، Microsoft BizTalk و Microsoft SQL Server
هم اکنون شرکت راهکار خلاق، نماینده انحصاری محصولات Nintex در ایران می باشد که کار بومی سازی و تهیه License های نرم افزار توسط این شرکت انجام می پذیرد، جهت تهیه نرم افزار می توانید با شرکت راهکار خلاق تماس حاصل نمایید.
در پست های بعدی به قابلیت های بیشتر این نرم افزار خواهم پرداخت، امیدوارم این پست مورد استفاده ی عموم قرار بگیرد.